© ©
ETUSIVU ESITTELYTSisällys

Esittely
Hevoset
- Frankie
- Veni
- Everdeen


Esittely


Mulla on kaks valmista realistista heppaa, Veni ja Frankie. Venin idea lähti kolmevuotta takaperin siite kun äitini teki liikkuva kätisiä, ja jalkaisia nalleja. Aloin kehittelemään jotain aivan uutta, enkä tiennyt että muilla olisi samaa ajatusta. Alle vuosi sitten rekisteröidyin internetin ihmeelliseen maailmaan kunnollisesti, sitä ennen katsoin vain hajanaisesti youtubesta musiikkivideoita. Aloin löytämään vinkkiä että muutkin ollivat suunnittelemassa tällaista. Venin suunnittelu alkoi muistaakseni kesällä 2013. Ja Herra valmistui vasta tammi/joukukuun aikoihin 2016/2015. Frankien suunnittelu alkoi 2016 tammikuussa, nyt tamman runko alkaa olla valmis, ja odottelen kangastilausta hevosen päälle.2016-2017 vuosille minulla on hullunsuuri ajatus. Olen kehitellyt suunnitelman keppihevosesta, jonka mekanismit liikkuvat napin painalluksesta. Hevosen taitoihin kuuluisi kaulan ravistelu, pään nostelu ja laskeminen, asettuminen, pään kääntyminen sivuille, korvien kääntyily sivuille, eteen ja taakse ja tietenkin leuan liikkuminen auki ja kiinni. Kyseiset kytkimet tulevat olemaan kepin yhteydessä, jotta ratsastaja voi hallita hevosen tekemisiä. Ja näin alkaa robottikeppihevosen rakentaminen.
Hevoset


Frankie


Suunnittelu ja toteutus:

Uutta realistista hevosta tehdessä voi kokeilla uusia tekniikoita, ja vaikkapa täysin erilaista tekotapaa. Frankieta tehdessäni tein paljon uusia asioita. Minulta kyseltiin Frankien valmistusmateriaalia, ja jotkut sanoivat sen olevan vaahtomuovia. Kyllä, sen päältä näkyvä osa on vaahtomuovia, mutta sisältä löytyy kovia aineita ja vaahtomuovi vain pehmentää hevosen ulkomuotoa. Frankille tulee liikkuva leuka, liikkuva kaula, sekä ulkonäöllisiä muotoja.Kuten ehkä jotkut tietävät, Frankiesta tulee musta, kuten Venikin on. Itse asiassa Frankien pää tulee sisältämään osittain samaa kangasta. Mutta tammassa käytetään kolmea mustaa kangasta sekä hevosen läsi tulee valkoisesta kankaasta. Frankie sai myös kitalaen ja syvät sieraimet, jotka Veniltä uupuu.Paljon on vielä tehtävää tämän tamman kanssa, ja hänestähän tulee myös latvianpuoliverinen. Kenties robotti/joku muu scifi tulee olemaan Venin ja Frankien varsa.
Instagramissa postailen myös tämän kaksikon kuulumisia, sekä muutkin heppani esiintyvät siellä. Instassa myös tulee näkymään valmistuvat karsinat Venille ja Frankielle! Instagramista minut löytää käyttäjänä @khtdelicate

Venido de lejos

'Veni'

Rotu: Latvianpuoliverinen
Sukupuoli: Ori
Syntynyt: 8.5.2009
Rek. numero:

Säkäkorkeus: 163 cm
Koulutustaso: Ko: Grand Prix, Re: 95 cm, Ye: 110 cm
Valmistunut: 1/2016
Tekijä, kasvattaja ja omistaja: Mix, Kht Delicate

Isä: -
Emä: -
Jälkeläiset:
-


Luonne:
Veni on reipasliikkeinen ja mahtipontinen herra. Nöyrä ja todella kuuliainen ratsastaa, mutta omaa myös äksyilypäiviä. Hoitaessa hevonen seisoo nätisti ja odottaa, että hoitotoimenpiteet ovat valmiit. Ratsastaessa katsoo kuitenkin ratsastajansa kokoa ja tasoa, pieniä lapsia se ei tottele juuri laisinkaan.

Suunnittelu ja toteutus:
Veni valmistui lopullisesti tammikuussa 2016, ja sen suunnittelu alkoi varsinaisesti 2014. Kolmen vuoden ajan olen tahtonut näitä toteuttaa, ja Veni oli ensimmäinen realistinen keppihevonen, jota aloin työstämään. Venillä on liikkuva kaula, ja leuka. Kovetettu säkä, ryntäät ja lihasmassaa hevosesta löytyy myös. Venissä on kuusi palaa, elikkäs kolmipalaiseen kolme lisäpalaa. Harja hänellä on toistaiseksi vielä villalankaa, mutta hän saa vielä luultavasti uuden harjan kunhan saan mahdollisuuden ostaa sellaiseen tarvikkeet.

ALM Mockingjay

'Everdeen'


Rotu: Latvianpuoliverinen
Väri: Ruunivoikko
Merkit: Kaksi nuolta otsassa, turpapilkku ja kolme polttomerkkiä kyljissä ja ryntäässä
Syntymävuosi: 2007
Painotus: Kenttäratsastus

Suunnittelu ja toteutus:
Aloittelin tuossa marraskuussa jo suunnittelemaan tällaista The Hunger Game (Nälkäpeli) hevosta. Tässä pientä suunnitelmaa, pahoittelen piirrustus ei ole mitään parasta laatua, vasenkäteni (kirjoituskäsi) on murtunut. Tätä hevosta alottelen kun tämän kipsin kädestäni saan pois, sekä kankaat tulevat. Toiselle puolelle tulee vähän erilaista merkkiä, koko hevosen suunnitelmat ovat julki instagramissani (@khtdelicate) tägillä #delicateneverdeen. Kuten Venissä ja Frankiessakin, myös tässä hepassa kokeilen taasen uutta valmistustapaa. Vielä tähän loppuun neidin tiedot. Hevonen siis tulee olemaan kopio Katniss Everdeenista.Kuvat ja tekstit © Kht Delicate, Mix