© ©
ETUSIVU ESITTELYTSisällys

Esittely
Hevoset
- Bandit
- Helga


Esittely


Mistä kaikki lähti?

Olen kauan harrastanut monenlaisia käsitöitä ja muitakin taidejuttuja. Keppariharastukseni on ollut hieman vaihtelevaa, mutta talvella 2016 aloin ratsastella hiukan enemmän. Myös ystäväni Ose oli innostunut jälleen keppihevosista ja niin yhdessä ratsastelimme sitten niillä.

Olin kauan haaveillut keppihevosesta, jonka saisi muotoon, mutta "muodossa" oleva täysin kangas/vanu keppihevonen oli silloin omasta mielestä todella, noh, mielenkiintoinen ajatus. Eikä mulla tietenkään ollut minkäänlaista ajatusta, miten tuon olisi voinut toteuttaa.

Eräänä päivänä tämä samainen Ose selasi instagramia ja katsoin siinä sivussa, että mitä sieltä löytyy. Sieltä bongasin "Omistatko realistisen keppihevosen?"-kuvan. Ensimmäinen ajatukseni oli tietenkin: "Onko joku oikeasti tehnyt tällaisen?"

Loppu onkin jo historiaa, sillä lähes heti tuon jälkeen huoneeni alkoi täyttyä kankaista, langoista ja vaahtomuoveista, ja siinä sotkussa syntyi ihka ensimmäinen edes vähän oikeaa hevosta muistuttava keppari, nimeltään Bandit.

Nykyään minun seikkailuja voi seurata:
Instagram: kht.geyser
Kotisivut: khtgeyser.suntuubi.com
Ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös youtubessa nimellä Kht Geyser. :)

Toteutus:

Niin kuin aikaisemmin jo sanoin, että harrastan keppareiden lisäksi monenlaisia käsityöjuttuja.
Banditin ja Helgan olen valmistanut osittain vaahtomuovista. Molemmat sisältävät niin paljon kaikenlaisia systeemejä, että niidenkin listaamisessa menisi monta tuntia.

Muistakaa! Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! :)
Tällä hetkellä minulla kesken on jättiheppa-projekti. Sitä voi seurata instagramistani, sekä päivitän sen myöhemmin myös tänne.
Hevoset


Geyser's Bandit


Kutsumanimi: Bandit
Rotu: andalusianhevonen
Valmistunut: keväällä2016
Sukupuoli: Ori
Valmistaja/omistaja: Aura, kht.geyser

Bandit on tosiaan ensimmäinen realistisempi keppihevonen. Se valmistui erilaisten kokeilujen ja ideointien seurauksena. Alunperin minulla ei ollut edes minkäänlaista suunnitelmaa, kaivoin vain tarvikkeet esille ja aloin työstämään.
Nykyään Banditista on tullut minulle hirmu rakas ja tärkeä hevonen. Sen kanssa on niin hauska mennä kouluratsastusta, kun suuhun saa samanlaisen tuntuman, kun oikeaankin hevoseen.Geyser's Helga


Kutsumanimi: Helga
Rotu: irlannincob
Valmistunut: 3.9.2016
Sukupuoli: Tamma
Valmistaja/omistaja: Aura, kht.geyser

Helga on toinen realistisempi keppihevonen. Tällä kertaa Helgasta oli jo melko kunnollinen suunnitelma, ja tekotapakin oli tiedossa. Helgan harja oli tehty muovisesta kuidusta, toisinkuin Banditin harja oli tehty langasta. Ulkonäöllisesti arvioin Helgan hieman onnistuneemmaksi, mutta Banditin pään liikkeet toimivat paremmin.Kuvat ja tekstit © Kht Geyser