© ©
ETUSIVU ESITTELYTSeuraavan sukupolven keppihevosia?
Keppihevosharrastus on tullut pitkälle sukkahevosten suosion suurajoista. Nykyiset kangashevoset ovat käsityön huipputuote: ne ovat realistisempia, anatomisesti tarkempia ja kaikin puolin upeampia kuin koskaan. Miten ihmeessä keppihevonen voi tästä vielä kehittyä?
Tähän kysymykseen pureutuu tämä nettisivu, jolla olet juuri nyt. Sivuillamme on koottu esittelyjä eri käsityö- ja keppihevosharrastajien kehittämistä keppihevosista, joilla kaikilla on yksi päämäärä: realistisuus. Haluamme kehittää keppihevosta eteenpäin aina vain realistisemmaksi ja toimivammaksi, oikean hevosen kaltaiseksi. Sivumme ei ole pelkästään hevosten esittelyä varten, vaan se toimii myös "Toisinkeppihevostelijoiden" pienen seuran kohtaamispaikkana.

Sukella toisinkeppihevostelun maailman ja tutustu hevosiimme! Intagramissa löydät hevosiamme tägillä #realistinenkeppihevonen


Kuvat: © Tyti, Solku
Yhteystiedot
Tyti, ylläpitäjä

Toisin keppihevostelijoita:
Tyti, Kht Niittyjoki, @keppihevostalliniittyjoki
Solku, Solkun talli, @solkuntalli
Mix, Kht Delicate, @khtdelicate
Heli, HR Stable, @hr.stable
Kide, Kht Solo, @kht_solo

Käsitteitä
Realistinen/analoginen keppihevonen: Mahdollisimman realistiseksi tehty keppihevonen, jonka teossa on käytetty muitakin materiaaleja, tekniikoita ja mekanismeja kuin perinteisissä kangaskeppihevosissa. Tavoitteena on paitsi realistinen ulkonäkö, myös toiminnallisuus. Käsite on siis hyvin laaja ja vielä avoin, toivottavasti myös aikaa kestävä.
Päästäkseen listaukseemme hevosessa tulisi mielellään olla jokin mekaaninen toiminto ja sen tulisi ulkonäöltään ja rakenteeltaan muistuttaa enemmän oikeaa hevosta kuin "tavallinen" kolmipalainen kangashevonen.
Toisinkeppihevostelija: Henkilö, joka haluaa kehittää keppihevosia ja/tai keppihevosharrastusta eteenpäin tai omaa tyylisuuntaansa.

Omistatko realistisen tai anatomisesti tarkan keppihevosen? - Ota yhteyttä meihin ja kerro hevosesi tarina!

Realististen hevosten listalle ilmoittaudutaan talleittain. Kukin talli saa oman sivun, jossa tämä voi jakaa tietoa hevosen tai hevosten suunnittelun ja toteutuksen vaiheista sekä julkaista itse hevosten tiedot. Jos haluat hevosesi listalle, otathan yhteyttä sähköpostitse ylläpitäjään. Tekstien ja muun sisällön kohdalla kannattaa ottaa mallia muista sivuista, gallerioista ja kuvien lataamisesta vastaa hevosen omistaja itse.
Kaikki realistisista keppihevosista kiinnostuneet voivat liittyä Toisinkeppihevostelijoiden listaukseemme. Laitathan ylläpidon sähköpostiosoitteeseen nimesi, sähköpostiosoitteesi, tallisi nimen, tallisi osoitteen ja mahdollisen ig:n.