NAVIGAATIO
Etusivu
Hevoset
Blogi
Kirja
Toiminta
Muuta
Myynti
Realistiset keppihevoset


Vieraskirja
Sähköposti

COPYRIGHT
Valvemaa
Paperiliitin

URL-hoitujuus

Huom! URL-hoitajuus on siirtynyt kävijäpäiväkirjaan!
Mitä tarkoittaa Url-hoitajuus?
Niittyjoessa on nyt mahdollista ruveta hoitamaan kaikkia tallin hevosia. Hoitajan toimeen kuuluu kirjoittaa hoitotarinoita, samalla lailla kuin roolipeleissä tai virtuaalitalleilla. Hoitotarinoissa voit hoitaa keppareita kuin oikeita hevosia. (Esim. käyttää satulaa yms.)

Miten voin kirjoittaa hoitotarinoita ja minne?
Hoitotarinoita kirjoitetaan Niittyjoen foorumin hoito-osioon. Jokaisen hevosen hoitaja saa vapaasti kirjoitella hoitotarinoita niin paljon kuin sielu sietää. Lisäksi hänellä on käytössään tarinoissaan Niittyjoen tallin tilat, kenttä, esteet ja rajatut maastot. Mikäli hoitaja haluaa tehdä jotain erikoisempaa, hänen pitää pyytää lupa Tytiltä yksityisviestillä. HUOM! Tarinoiden tulee olla hevosen luonteen ja koulutus tason mukaisia! Esim. et voi hypellä hevosella, jonka rataesteennätys on 60 cm metrisiä esteitä! Myös hevosen eteenpäin kouluttamiseen täytyy pyytää lupa!
Mitä hoitotarina sisältää?
Hoitotarinaan voit kirjoittaa hevosen hoitamisesta, ratsastelusta ja muusta tallielämästä.
Apua, miten vieraskirjassa voi hoitaa?
Hoitotarinat kirjoitetaan tallipäiväkirjaan. Ainut ero ensiseen foorumi-systeemiin on, että se ei vaadi kirjautumista ja kaikkien hevosten tarinat tulevat samaan osioon. Yksi henkilö saa hoitaa kerrallaan vain yhtä hevosta. Yksityisiä hevosia pääsee myös hoitamaan, mutta tämä edellyttää pidempää kokemusta. HUOM! Vain hevosen hoitaja saa hoitaa hevosta! Etuosto-oikeus ei päde url-hoitajiin!

Entä jos en pääsekään hoitamaan? Hoitaja velvoitetaan kirjoittamaan hoitotarina vähintään kerran kuussa. Mikäli hän ei pääse hoitamaan, hänen on ilmoitettava siitä erikseen Tytille. Mikäli hoitaja laiminlyö tehtäviään, hänelle annetaan varoitus, jonka jälkeen hevonen on "vapaata riistaa" ja sille etsitään uusi hoitaja. Epäasiallisesta käyttäytymisestä hoitajalta voidaan vähentää pisteitä!

Miten pääsen hoitajaksi?
1.Hoitajaksi pääset täyttämällä seuraavan lomakkeen. Muistathan olla rehellinen!


2. Kopioi ja liitä teksti vieraskirjaan. Valitse valikosta otsikoksi "Hoitajuuslomake". Seuraavan vuorokauden sisällä viestiisi ilmestyy vastaus onko hakemuksesi hyväksytty tai hylätty. (Mitä parempi kuvaus, sen helpompi saada haluamansa hoitsu.)
3. Lue vielä kerran ohjeet läpi ja kysy rohkeasti, jos sinulla on kysyttävää. Nyt olet valmis hoitaja! Hoitotarinat lisätään päiväkirjaan. Muista lisätä oma nimimerkkisi ja hoitsusi nimi kenttiin.

Tilat
Tallin tiloihin kuuluu talli, jossa kullakin hevosella on omat karsinansa. Lisäksi tallissa on pihatto, jossa eläkeläiset asustelevat. Tallilla on kaksi laidunta ja kolme nurmitarhaa. Nurmikenttiä on yksi. Käytössä on kolmentoista esteen kalusto ja puomeja. Maastoissa on eritasoisia polkuja ja niittyjä.

Hoitajien pisteet
Hoitajat keräävät itselleen pisteitä hoitokertomustensa myötä. Jokaisesta kahdesta rivistä saa yhden pisteen. Vuoden mittaan eniten pisteitä kerännyt hoitaja saa "Vuoden hoitaja"- tittelin.

Hevoset: Huom! Mikäli hevosen nimen perässä lukee nimi se on varattu.
Nomen Est Omen
N.J Mocking Jay - Niina (10p.)
The Day Aften Tomorrow - elisa
N.J Hymn to Freedom - Mepi (78½ p.)
Nj's Peach like a Passion - emmi (65p.)
Luna de Miel - heppahöperö (13½ p.)
Lord Lardeo - Karkki
NJ.'s Éclair - Sarah
Mission Inpossible - Mindy (43½p.) (+8½p.)
Hevonen myyty, haluatko vaihtaa? - Milli
Nj. Navajo - Mimosa
Nj. Wild Rose - Riinu
Nj. Édith Piaf - Nita (16p.)
W.M. Mercedes Benz - Nella (21 ½)
Hevonen myyty! - Bertsa (30)
Hevonen myyty, haluatko vaihtaa? - Lapanen
NJ's Stainless Steel - 3lla (21p.)
Nj. Cup Cake - Inku
Wood - Aksu
Nj. Moonsson
Nj. Moon
NJ. Jungle Drum - Laura (182p.) Vuoden hoitaja 2012! (+ 66p.)
Saga frâ Niittyjoki
NJ's Hercule Poirot - Sini (40½p.)
Nj. Oliver Twist - Alma T.
Nj. Bruno
Hevonen myyty! - Pipari02 (47½p.)
Hyrrä - Maya (9½p.)

Entiset hoitajat:
Anni (47p.)
Ludde (16p.)